Catalonia Pool Festival 2017

Arriba la setena edició del festival, com sempre la primera setmana d’octubre i per tercer any en el sensacional Hotel Palas de Vila-seca.

El festival és una setmana de vacances per a billaristes, la part esportiva t’agradarà molt, setze taules Optima vestides amb Hainsworth precision i boles Aramith Pro-Cup, vuit competicions programades amb 12.000€ en premis garantits, a més flyer especial de 125€ pels més valents i flyers populars de 10€ els matins. Alguns dels millors especialistes del món i alhora moltes opcions d’assolir premis per a jugadors de tots nivells gràcies al format de les competicions. Cada dia pots consultar els horaris de l’endemà, amb les competicions del programa començant a la tarda pots passar el matí en remull a les piscines de l’hotel, al gimnàs, la sauna, jugant a tenis, pàdel o anar fins a la platja, a 80 metres de l’Hotel.

Amb un fantàstic grup humà com a staff i l’experiència acumulada molts destaquen de l’organització la seva cura, amb un tracte molt proper i familiar, així volem que sigui i ho considerem un actiu molt important.

Si vens amb nens no et perdis Port Aventura, el parc temàtic més gran del sud d’Europa a 5 minuts de l’hotel i amb shuttle gratuït cada 30 minuts. Segueix creixent i enguany han inaugurat Ferrari Land, de fet si t’agrada la velocitat pots gaudir del Rally Catalunya que se celebra del 4 al 8 d’octubre.

Aquest any fins i tot tindrem l’opció de veure un partit del FC Barcelona en viu, juga a casa amb Las Palmas el primer cap de setmana, molts jugadors ens demanen assistir-hi i llogarem un autobús per a fer-los contents.

Amb alguns dels millors restaurants del món a prop, no cal explicar-te res de la gastronomia catalana, però si dels seus bonics paisatges i l’hospitalitat de la seva gent. L’allotjament només pots fer-lo en el mateix hotel, els preus son molt assequibles i en habitació doble i règim de mitja pensió et surt per 47€ per persona i dia. Baixes de l’ascensor i ja ets al paradís, jugadors de tot el món ens han visitat i tots volen repetir, són els nostres ambaixadors.

Tones de pool amb la sala oberta i gratuïta de 11h a 2h de la matinada mentre no hi ha competicions, el bar just davant tanca més tard i sovint tenim un DJ punxant i música en viu la darrera nit, en la festa de comiat.

Si ja ho tens clar no tardis a reservar, resten poques habitacions disponibles i en cinc minuts ho pots tenir tot lligat, cal omplir un formulari i realitzar un pagament de 50€ no retornables per adult, quan arribis set descompten de l’allotjament, podrien ser les millors vacances de la teva vida.

Si no pots venir sempre et quedarà seguir-ho per Rhino.tv en streaming però molt millor si no t’ho han d’explicar, sincerament.

Fes click aquí per a fer la reserva

També pots visitar la pàgina de Facebook.

Un parell de vídeos: